Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fångenskap


Jag har tagits över
av tankar på
fångenskap i
dina armar mer
än en gång

i mitt liv har
fångenskap aldrig
varit någon vacker sång

men melodin var helt
enkelt öronbedövande
min kropp och mitt
hjärta så behövande

den sjöngs med röster
som viskade om din frihet
den uttalade ord som piskade
sinnen vidöppna i hjärtskärande
och glasklar medvetenhet

om hjärtats djupa mysterier
och dess krävande längtan
efter blind omedvetenhet







Fri vers av SeXara
Läst 710 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-07-12 08:35



Bookmark and Share


  PPQ
så mästerligt
2011-07-12
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara