Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej och hå, så länge skutan kan gå...




Illusionismens skumögdhet


Ibland kan desillusionen kasta så långa skuggor 
att de vid dess utkanter närma sig
illusionens naiva blå dunster

 




Fri vers (Spoken word/Slam) av Pitbullpudelns kärna
Läst 272 gånger
Publicerad 2011-07-12 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna