Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Super jag?


Om jag tar en öl?

eller två.

Va' fan

Vem fan säger att jag super
Vad är en öl eller två.

Skitsamma om klockan är 8 på morgonen

eller på kvällen.

Vad är skillnaden?










Avlyssnat samtal
en tidig morgon under en tågresa




Fri vers av Piraya
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-12 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Piraya
Piraya