Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lila Ros

Effektfullt

lila

Skulle

rosen

vila

Vid en

plats

som

hjärtat

inte

kunde

låta

bli

att

älska


TY

kärleken

och

dess

ögon

Strålade

varmt

och ömt



Gyllene

var

tiden






















Fri vers av M-Lyn
Läst 2958 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-13 02:08



Bookmark and Share


  aol
Ömt vackert skaldat,
2014-12-19

  Mona Drugge
Mycket vacker strålande ros.

Gillar..sparar!
2011-07-15
  > Nästa text
< Föregående

M-Lyn
M-Lyn