Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ignorans



sägs vara den värsta form av ondska




Fri vers av Morgall
Läst 542 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-07-13 15:50



Bookmark and Share


  Aftonvännen
en bredbandig kraft som stör ut sociala värderingar
2011-07-16

  Gunnar Ideström
Mer dumhet än ondska. Ondskan kräver intelligens!
2011-07-15

  Nina Ahlzén
kort å förvirrat Ken, jajjamän.
2011-07-14

  Nina Ahlzén
Är okunnighet värsta formen av ondska? Hm, ok, källa?
2011-07-14

    ordskalv
Ignorans kan också vara något positivt.
Det kan få en att kämpa tills man vinner.
2011-07-13

  Stefan Viljehammar
Helt klart. "Jag bryr mej inte!" är en tuff kommentar man får titt som tätt.
2011-07-13

    Ken Cassel
Ja, en av dem i alla fall, Morgall
:)
Bra där
Kort och konfyst
Gillas

Mvh
2011-07-13

  Larz Gustafsson VIP
Det ligger mycket i det. Många VILL inte veta.
2011-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Morgall
Morgall