Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett oväntat möte


Marken gungade till under mig,
knäna blev till gelé.

Minnet av kärlek så ljuv knockade mig fullständigt.
Längtans värk i mitt bröst

Samtidigt som minnet av svek
fick mina ögon att tåras

Illamåendet slog till.

Såg mig om efter skydd undan din blick
så ljusblå, så genomträngande.

Skyndade mig hem medans tårarna brände i mina ögon,
ville hem innan illamåendet tog överhanden,
ville få fast mark under mina fötter.

Det gungar

det värker






jäkla karl!














Fri vers av Piraya
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-13 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Piraya
Piraya