Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När folket ger upp Liberalism för Säkerhet


så slutar det med att man får ingetdera


det är precis det som händer i USA

och sprider sig snabbt som en löpeld

genom världen




Fri vers av Morgall
Läst 291 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-07-13 22:44



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
Å vad är liberalism enligt dig?
2011-07-25

  Gunnar Ideström
Det som händer i USA är att man sänker skatterna och välfärden och bara de rikaste klarar sig. Är det säkerhet? I USA?
2011-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Morgall
Morgall