Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett livsverk

Under sina vakna stunder kände hon hopp
Hon kände allt det som en människa är ämnad att känna
Nämligen att känna sig levande
Inte levande död
Utan alltigenom levande och energisk
Redo att ta tag i sitt öde
Skriva om den på nytt
Sudda ut de fula svarta linjerna och rita nya fina
Lägga till blommor och fina harmoniska färger
Blåsa liv i pappret så att det blev mer än döda träd på ett bord
Så att de blev ett livsverk
Någons livsverk
Någons smärta och svåra stunder i livet
Förevigade på ett träd som för alltid skulle vara förvandlat
Förvandlat till något annat än vad det ursprungligen var
Men mest av allt en vilja
En enträgen vilja att vara något annat




Fri vers av Daenerys
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-14 12:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Rader som berör mig....
Tack..
2012-04-03

  cilax VIP
stark längtan efter återupprättelse rörande framförd
2011-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Daenerys
Daenerys