Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tacksamhet på ett papper

Ibland skriker självinsikten inom mig:
Du ska fanimej vara tacksam
Jag vill inte vara
Ännu en bortskämd i-landsproblems- förespråkare
Som inget annat vill än att klaga på vädrets skiftningar
Eller tv:ns innehållslöshet
Rasa över
Bananflugornas återkomst i mitt kök
Och solljusets för starka sken som stör min 9-timmars sömn

Hur vore det om jag istället
Upplevde en översvämning
Som tv-kanalerna sände
Var liket som bananflugorna åt av
Eller låg ute på gatan i ett konstant mörker
Väckt varannan kvart av snubblande fötter

Tacksamhet
Är nog ändå en dygd




Fri vers av Daenerys
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-19 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daenerys
Daenerys