Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snövit

Jo jag känner mig som Henne
Vit som snö
Blödig inuti

Ett uttänkt mordoffer
Men ack så naiv

Älskad men hatad
Åtrådd men avvisad

Sådan är jag
Som Snövit

Men utan ett lyckligt slut




Fri vers av Daenerys
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-10 12:28



Bookmark and Share


    For Luma
Oj.
2014-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Daenerys
Daenerys