Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höljet

Att leva i ett skyddande hölje
Ombonad och trygg
Allt utanför berör aldrig riktigt
Ljuden låter inte mer än brus
Har ingen mening eller substans
Därinne i höljet ligger man
Ombonad och trygg
Omedveten om kriget som utkämpas
Och blod som spills




Fri vers av Daenerys
Läst 145 gånger
Publicerad 2012-04-03 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daenerys
Daenerys