Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stranddiadem

 

 

eldar brinner höga i natten

 

stranden är

 

stranddiadem

 

 

hon speglar sitt ansikte

 

i azurblå ocean

 

tårar guldskimrande

 

förenas

 

förs till strand

 

minns du

minns du

granarnas andning

 

tallarna

 

 

hur de breder ut rötter över

kupar rötter runt bergshäll

 

huru ögon

tindrade

gula

 

 

ögon tindrande  gula

 

i de nätterna

 

 hur de i de nätterna

släppte dessa pärlögon in i de

 

dåstigande haven

 

sjönk in

 

och

nu

 

nu blommar i

 

strandkantens

yrvakna sömnad




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-14 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser