Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nektardroppar

 

 

lyft dina händer

sära dina fingrar

se gallren

se ljus

sippra in

 

andeljuset lämnar icke

andeljuset är du

 

 

inom

utom

utom

inom

 

alltid närvarande

ibland är detta lätt glömma

 

 

vackra mantrasånger

tonar vilande

vilande

rytm

 

lutar mig in i tystnad

däri ser jag folken

 

de vackra folken

 

ser folken  i gryning hälsa solens vaknande

solens ankomst

 

 

solhästar drager utan tömmar

utan tyglar solvagnen

bara i glädjen av

himmelssolens

vingsånger

 

de vackra folken kupar sina händer

tar in nektardroppar

 

strör nektardroppar in i morgonängder

 

och gräsen

gräsen glittrar

pärlskogar

 

 

pärlskogar stiga upp

 

folken väcker eldsånger

 

tillreder barnens bröd

 

dofta sprider sig ringlande

 

majsbröd gräddas

över glödgade stenar

 

 

 

livsharmoni




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-14 23:25



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Starkt, vackert, sjungande varmt, berörande
2011-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser