Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Premiär här! :) Jag brukar skriva på engelska men den här ramla ur mig vid ett tillfälle i april i år (2011). Jag dagdrömmer en del...


I korthet

en dröm? en dröm.
det är du. det är nån.
nån som ser mig.
på riktigt. länge. hela tiden.

nån som berör mig. rör mig.
svarar. tilltalar.
med ett leende. en blick.
som fastnar. länge.

tillit. närhet. ömhet.
en värme som sprider sig.
överallt. i kroppen.
nån. du?

som en längtan. en sorg.
en saknad. mest längtan.
är det du? nån?
vill du? ser du? kan du?
får du? inte.
en dröm.




Fri vers av Silverflowerpoet VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-07-15 14:32



Bookmark and Share


  Stjärnregn
Härligt hoppfull denna! Inte läst ngt engelskt av dig än men du gör det bra på svenska ju! :-)
2011-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Silverflowerpoet
Silverflowerpoet VIP