Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
10 år sen jag skrev den. Men så här är det fortfarande. <3


Förföriska rödvinsberusning

Det är som en doft av löften
Löften om värme och rus
Om förförisk berusning och förväntan
som fyller min kropp likt ett krus

Jag för ett glas mot mina läppar
Som sammet är vätskan med tyngd
Jag öppnar mig, smakar, sväljer
långsamt, det röda - som en synd

Doften tar mig, i min näsa och mun
som en drivande och ljummen våg
Smaken dröjer kvar och smeker min gom
Mina sinnen tar tacksamt emot
och läpparna ler av njutningens arom

Våg efter våg av smaker och dofter tills mitt blod rusar tunt
Snabbare och varmare i min kropp
som blir tyngre och mjukare – det känns sunt
Jag andas lugnt och njuter, för det finns inget stopp

Begäret är starkt och berusningen målet
Betagen av undret i drycken
Känner mig skön, varm och villig
Min kropp vibrerar i flera av dess stycken

Det förföriska förför mig och jag vill
dela med mig av mig
Lägger min hand på ditt lår
och söker din blick för ett okej
Snart dricker vi från varandras läppar
och vi ger och tar och får




Fri vers av Silverflowerpoet VIP
Läst 17 gånger
Publicerad 2024-01-13 15:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Silverflowerpoet
Silverflowerpoet VIP