Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja men framkalla rädsla till folket

skapa terror inom landets gränser
ge "trygghet" med säkerhet


släpp in de i ditt hem, in till datorn, i dricksvatten, i mat..


blunda när de plundrar



Låt regeringarna precis få den kontroll de behöver
för att genomföra sina girighetsplaner



och vi bara följer efter som små små okunniga får....sheeps...bää











Fri vers av Morgall
Läst 367 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-07-15 18:48



Bookmark and Share


  M_Franke
En bra käftsmäll, jag vill aldrig bli ett får...bää, nää
2011-07-17

    Ken Cassel
Själv så bara vägrar jag att snällt följa med i ledet
Ja, så jag är väl mer som han i midnatt express som går emot strömmen
när alla andra bara går runt och runt åt ett håll
Och det för att inte bli helt bortkollrad och tokig
:)

Mvh
2011-07-16

    Bodil Sandberg
Viktiga rader - det blir säkert revolution vad det lider om än det dröjer så blir det säkert en -

folk måhända är blinda ibland men några vaktar alltid med ena ögat öppet

applause!!
2011-07-16

  Larz Gustafsson VIP
Passiviseringen har pågått i åratal.
Dansken Appel hade rätt då han hävdade att västerlandets arbetarklass är mutad.
2011-07-15

  Gunnar Ideström
Allt är relativt. Jämför Sverige och Libyen. Terror inom landets gränser betyder nåt i Libyen. Vi här i Sverige ska inte kräkas över vår eventuella terror. Det ÄR skillnad.
2011-07-15

  Per Blomqvist
In i ledet och följ strömmen som döda fiskar.
2011-07-15

    ej medlem längre
bääää
2011-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Morgall
Morgall