Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man tager sig ett nummer fast de numera blir allt färre...




En senil talteckenberättelse i inflationens avklingande verkan


Tidigare när jag slog en sjua torkade jag av dasen och tvådde mina händer efteråt. Ty att åt(t)a sig uppdraget att avfyra dolmen för ett skjut senare var ingen framgång hos det motsatta könet om man inte skötte sin hygien ordentligt.

Fast det är en annan femma att idka sex än att slå en drill kan det numera gå på ett ut, ty jag trevar förgäves efter något som för vart år krymper. Ni, o borttynande Glockenspiel med obefintlig kläpp! Ert värde är snart i nivå med eunuck femtio.




Fri vers (Prosapoesi) av Pitbullpudelns kärna
Läst 395 gånger
Publicerad 2011-09-01 14:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna