Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vredesskål

 

 

upplev cirkelrörelsen av

godhetsfinger

i din hand

vänstra

 

din hand är en gryta

godhetsfinger rör

med sols

 

doft stiger in i

ditt inre

 

din hand är

 

drömbåt

seglar dig

till

jordestrand

 

pärla

blå

 

lagun

rör vid dina fotvalv

höjda

 

du stiger ur båten

är alltid i

 

vilja harmoni allkärleks godhetsfingrar

 

ibland rycks du

av dig

sätter du krokben för dig

 

spiller du i osmakskrydda

 

 

var gång du andas

sugandelera

tyngdkokor

 

öppnar ljusvingar ditt bröst

omfamnar dig

 

 

urbilder lyfter din rullgardin varsamt

 

 

ja

 

det lever änglaljus i ditt bröst

 

du är vilja harmoni allkärlek

du är i änglars form rörelse vishet

 

 

hand i hand

stiger du

till

 

sjunker du

in i

 

vetande

 

soldroppe

 

månande helande kärlek

 

 

ur dröm ser du stigar ser du glöden skapande sjuda

 

vredesskålen lyfts ur blodbad

spricker

 

kristalltonande

vingar

rör vid

 

tysthöga

 

du skrider in i

 

är




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-15 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser