Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du trodde jag var din

 

men jag lovade aldrig bort mig

och jag sa aldrig att jag skulle drömma mer än en dröm

på din huvudkudde

 

Trodde du verkligen på det jag sa

när jag talade i tungor?

 

Och ditt glänsande ollon lockar inte längre

det finns annat

som ger mer

än dina klumpiga försök att förföra mig

med apelsindoftande fingertoppar

 

Tror du att du kan få mig så lätt

vännen, tänk i andra banor

 

Men för ikväll duger du bra

jag saknar värmen dina andetag ger

när du stönar

och trycker dig djupare in

i min fantasi

 

Jag vill bara att du ska veta

att det finns andra som upptar din plats

likväl som du inte har några fler luder

att sätta på

när du sover ensam inatt

 

 

 




Övriga genrer av SofiaN
Läst 312 gånger
Publicerad 2006-01-02 22:15



Bookmark and Share


  Jonjovan
du är så cool, jag vill starta en fanclub!
2006-01-03

  Stefan Ek
menåhh.. nu blev det sådär igen... det är så jävla tragiskt...
2006-01-03

  Propella
Oooooj. Som en rak höger! Jisses, tjejen, jag tappar ju andan!

"än dina klumpiga försök att förföra mig
med apelsindoftande fingertoppar"

Bra bra bra.
2006-01-02
  > Nästa text
< Föregående

SofiaN
SofiaN