Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart är jag du


Jag drar mig undan

stänger dörren

vill inte vara med.


Precis som du,

ska vara tyst

för mig själv.


Inte delta.


Vill inte

orkar inte.


Lyssnar på det dämpade ljudet utifrån,
fest
glädje

Jag känner inte delaktighet,

vill

men orkar inte.


En dag
jag vet inte vilken

men en dag ska jag återigen delta
i det som pågår.







Fri vers av Piraya
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-16 13:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
gillar din längtan
2011-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Piraya
Piraya