Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågat

 

 

När jag vågar tänka på

hur underbar du är 

riskerar jag att drunkna

i tsunamin

efter skalvet




Övriga genrer (Aforism) av Anna*
Läst 968 gånger och applåderad av 49 personer
Publicerad 2011-07-17 12:50



Bookmark and Share


  Sonja Sidorow Lapington
liksom jag i din text
2014-03-19

  Connie
Bara älskar den här!
2014-03-07

    ej medlem längre
Och ändå våga. Det är kvinnligt mod.
2013-10-17

  Maximillixen
Den här uppskattar jag mycket mer nu när jag läst mer dikter och förstår mer.
2013-10-15

  Quasimodo
Så kan det vara och kännas, på med flytväst och surfa på vågen!
2013-09-11

  beli
Önskar att jag hade din förmåga att uttrycka mej Kram !
2013-02-24

    Lesley
Så himla bra att jag bokmärker :-)
2011-10-04

  Karina"Kia"
Mycket välskrivet och många välvalda ord!
*Stor APPLÅD*
2011-07-30

  Maximillixen
Det finns alltid en riktig pärla till text att läsa här närhelst jag loggar in. Den här är omvälvande :>
2011-07-30

  Alva Johnsson VIP
Fem underbara rader
2011-07-22

  M.A.J.R
enastående skrivet
du har gjort det väldigt bra här
2011-07-20

  ULJO
Kanonbra
2011-07-19

  aol
verkligen så kraftfullt vackert kärleksspråk.
2011-07-19

  Bodil Sandberg
Här brusar kärlekens våg
ur längtans vågsamma håg

månne trots allt icke detta öde förelåg
månne trots all blir detta ett erövringståg!

intensiva falla orden varma viljors ordsvall stegrande mot drömda skyar!!enormt finurligt och konstfullt och fint och vackert!!
applause!
2011-07-18

    leelee
Mitt i prick! :-)
2011-07-18

  Rosen VIP
Oj! så bra, koncist men i varje ord värdefull!
applåd!
2011-07-18

  Sonja Sidorow Lapington
skön metafor!
2011-07-18

  sangel
Tydligare kan det inte bli. Underbart
2011-07-18

  Anya VIP
Talande och kärnfull!
2011-07-18

  stenen/ Yv Ericsson
Den är så rätt! och där haver man
drunknat ett antal gånger...
Snyggt som bara den.
2011-07-18

  Linda CH VIP
Wow, den var bra!
2011-07-17

  Ninananonia VIP
:) Ja det är vackert att våga.. :)
2011-07-17

  Maj-Lis VIP
Vackert...och vågat
2011-07-17

    ej medlem längre
Kort , men budskap !
2011-07-17

    ADI Nehlin
förstår precis...mycket väl skriftat
2011-07-17

  Gunnar Ideström
Det tar sig :-)
2011-07-17

  Gunnar Ideström
Det tar sig :-)
2011-07-17

    ej medlem längre
Wow. Briljant!!!!!!!!!! SÅ ska kärnan i ett budskap framföras, utan onödigt fett

Bokmärkes
2011-07-17

  Ewa-Britt Nilson VIP
I en bölja
kan mycket
skölja in, så
väl beskrivet!
2011-07-17

    Max Poisé
Ibland är nog känslan större än de naturkatastrofer som följer!

Snyggt här!
2011-07-17

    ej medlem längre
Underbart stark!
2011-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*