Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar från sommarvistet V

Tolka det som sker
på livets resa
är ett komplicerat spel
med olika pusselbitar

Vår position i rummet
avgör tolkningen
och vilken pusselbit
vi väljer att lägga

En insikt denna sommar
är att vår livsresa
både kan vara mödosam och enkel
lycklig och olycklig

En annan insikt
är att livsresan kan ta slut
när vi minst anar det




Fri vers av AA VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-07-18 00:17



Bookmark and Share


  Zelogath
Den insikt jag kom fram till
Var att jag nu vet
Att jag egentligen inte vet någonting

Bra text!
2011-08-01

  Filosofen2
Livets stora resa ger minnen för livet
2011-07-24

    ej medlem längre
Sant, bra skrivet
2011-07-19

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Njut av resan. Det är den enda du har (just nu).
2011-07-18

  Ninananonia VIP
Sant ... Mycket bra...
2011-07-18

  Sofhia Wirström
sant skrivet, så klokt, insiktsfullt skrivet. Bravo :)
2011-07-18

  pjmusiker
Så sant. Klokt och insiktsfullt
2011-07-18
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP