Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måndag kväll


Det låter så outsägligt trist...
-måndag kväll!
Söndag kväll låter mer högtidligt...
Lördag, känns lite festligt..
T.o.m. onsdag låter mer hoppfullt,
då är ju veckan redan i full gång...
Men måndag!
Alltså!
Visst låter det trist?
Å andra sidan är kvällen snart slut...
Alltid något att vara tacksam för...
En och en halv timme kvar...
Drar mig nu tillbaka till "mina rum"
väntar hoppfullt på sömnen och en
alldeles ny dag...
- Tisdag - så vackert det låter!
Den är säkert mycket trevligare än
en gammal utsliten måndag...




Fri vers av Stardust VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-18 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP