Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vid

 

¨

silverkalla

 

andas vind i hagen

 

skär lien

månskära

 

sommarbladen rena

 

in i bokens låga

 

i vinterstormars rytande

inbäddarhänder

 

 

vänder de

blad

 

för varandra

 

vid brasans ögonljusa värme




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 193 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-07-20 00:16



Bookmark and Share


  evana
Varm och tilltalande text! Tack!
2011-07-23

    lärjunge
"ögonljusa värmen"

riktigt känns hur mild

Mästerligt!
2011-07-20

  M.A.J.R
sitter här och läser din text
riktigt bra skriftat
2011-07-20

  Lars Hedlin
Värmen i ro själens ljus!
2011-07-20

  Ninananonia VIP
Ja fantastisk...som vanligt ...
2011-07-20

  Ex¤animo
dina ord når
2011-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser