Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidens tand!

I varje sekund av livet
kittlar mina nerver

Sänder ut fragmentariska signaler
synapserna hittar sina förbindelser

Stilla vandrar jag i eftertänksamhet

Tidens tand andas

Rofylldhet!




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-07-20 01:52



Bookmark and Share


  wildrose
Härlig
2011-09-12

    ADI Nehlin
:-) fyndigt..fint skriftat
2011-07-20

  anits VIP
Vackert, din dikt skänker harmoni
2011-07-20

  queenia
i första strofen så vibrerar det av kraft och livslust och stillar sig ju längre ner man kommer... rofylldhet så här fram på natten...

tack för ditt språk, för att du fångar med ordbilder!
2011-07-20

  RosieLoveHeart
härligt med rofyllda tankar , väldigt vackert språk i dina dikter
2011-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin