Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det trodde ni aldrig...




Jag vill nog inte sova ensam trots allt

 

så det var vi

och olyckan

och alla miljoner tankar på framtid

och baktid

och allt som kunde komma emellan

 

och jag tog alltid fruktan

före känslan

och stängde dörren

innan du ens öppnat den

 

det var det här med att inte våga

feghet säger du

omtänksamhet säger jag

men så ser jag mig själv genom dina ögon

och dig genom mina

 

det var det här med att förtränga sanningen

att blunda bort bilderna på dig

hur jag saknar utan att veta

vill utan att våga

 

   - klichéer klichéer -

 

så jag rannsakar mig själv

och inser

att det ända jag vill är att hålla dig i handen

i en evighet




Övriga genrer av SofiaN
Läst 366 gånger
Publicerad 2006-01-03 09:41



Bookmark and Share


    jahapp
den här var himlans rar....å som vanligt har du skitsnygga formuleringar hela vägen utan att för den sakens skull tappa flyt i texten....det är proffsigt!
2006-01-03

  Stefan Ek
Helt underbart :D
2006-01-03

    vilsen
en helt fantastisk dikt ! jag blir förtrollad av ditt språk !
2006-01-03
  > Nästa text
< Föregående

SofiaN
SofiaN