Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min främling

du var främlingen jag behövde
en gång fanns ett barn som drömde
fönstret öppnades
en gång fanns ett barns hjärta
vi lät det bleka månljuset leda oss igenom natten
flög till en dröm
genom vidöppet hav
denna natt kom du till mig min främling
välsignade barnet




Fri vers av vampyrros
Läst 376 gånger
Publicerad 2006-01-03 10:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vampyrros
vampyrros