Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svart och svår


Tyllkjol och glittertiara
svart kajal och svarta läppar som glänser i månens ljus
svart och svår
mörkerängeln
alice coopers röst viskar i hennes öra
alla orden hon vill höra
klappar lätt på vingarna hon bär med stolthet på ryggen
hennes ögon brinner nästan
gröna flammor
med lite fläckar av brunt
svart och svår
i natt
she is not alone
because Mr.Cooper sings for her
godnattvisor som man får mardrömmar av
men hon älskar kicken det ger




Fri vers av vampyrros
Läst 538 gånger
Publicerad 2006-03-23 15:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vampyrros
vampyrros