Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ironi...


razorblade

Det är så svårt
Det är så hårt
Det är så svårt
Det är så hå-hårt
Jag är så svår
Jag har svart hår
jag är så hård
ingen förstår


halloj, tjohej, här är en ledsen tjej, ,jag gömmer mig för jag är så blyg
vet bara hur man är dryg

hallo, hallo, ser ni mig?
jag har skärt mig, se på mina sår, det är så här jävla dåligt som jag mår

RazorBlade oo jag är en tragisk tjej
Jag är en tragisk tjej
jag är en tragisk gothar-tjej
för jag skär mig, det är så synd om mig
jag är en liten svart svår tjej

Razorblade, det ska vara arg musik
sminkad som ett lik
orkar inte ta kritik
klär mig trasigt
slänger bort mitt liv på ett fik

Razorblade, det ska vara arg musik
sminkad som ett lik
orkar inte ta kritik
klär mig trasigt, fast farsan är så rik
slänger bort mitt liv på ett fik

Det är så svårt
Det är så hårt
Det är så svårt
Det är så hå-hårt
Jag är så svår
Jag har svart hår
jag är så hård
ingen förstå - år

jag är en tragisk tjej
Jag är en tragisk tjej
jag är en tragisk gothar-tjej
för jag skär mig, det är så synd om mig
jag är en liten svart svår tjej

Razorblade, det suger att va jag
mår dåligt varje dag
skärsår är ett stort behag
vem vill vara lika värdelös som mig
en svart ,svår, sårig ,tragisk tjej...?

Enjoy




Fri vers av vampyrros
Läst 533 gånger
Publicerad 2006-03-24 17:32



Bookmark and Share


    Stormöga
FAN vad bra!
2008-08-31

  Miraqulix
Åh jag skrattade igenom hela. jätte fint skrivet!
2006-12-21

    stelnad
hah, tuff och smårolig.
2006-03-24
  > Nästa text
< Föregående

vampyrros
vampyrros