Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passiv manipulation

kvinnor,lyssna på era mammor
ta ett steg tillbaka och håll era bröder i händerna
behöver veta skillnaden mellan en pappa och en älskare
ta en titt på varandra




Fri vers av vampyrros
Läst 512 gånger
Publicerad 2006-03-23 15:10



Bookmark and Share


  CakeOrDeath
får man verkligen sno en text och översätta den sådär bara?
eftersom det där är från the white stripes låt passive manipulation.

take a step back, take a look at one another
you need to know the difference between a father and a lover,
lalalaaaa. bra låt däremot.
2006-04-09
  > Nästa text
< Föregående

vampyrros
vampyrros