Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hymn for the brave

för de mäktiga
för de modiga
håll din hammare högt
lever för att dö sista stridsdagen
kallar på Odin,mäktiga allfadern
må era svärd vara våta som en kvinna i hennes ungdom




Fri vers av vampyrros
Läst 478 gånger
Publicerad 2006-03-06 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vampyrros
vampyrros