Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kajalpojken

kajalpojken dansar igen
svart,vitrandig slips
stålhättekängor
kavaj
långt dramatiskt hår
blåa lekfulla ögon
kajalpojken är den vackraste varelsen som finns




Fri vers av vampyrros
Läst 478 gånger
Publicerad 2006-01-03 10:05



Bookmark and Share


  Miraqulix
Jag fortsätter att förundras jag tok älskar dina dikter.
2006-01-03
  > Nästa text
< Föregående

vampyrros
vampyrros