Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är en drömmare

jag är en drömmare
bara en natt till och sedan är jag på väg
till mitt hem
jag har sett många romantiska drömmar
mitt hjärta är som en öppen bok som hela världen får läsa




Fri vers av vampyrros
Läst 352 gånger
Publicerad 2006-01-03 10:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vampyrros
vampyrros