Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag önskar jag hade en ängel

jag önskar att jag hade en ängel
för en stund av kärlek
önskar jag hade en ängel i natt
djupt inne i en döende dag tar jag steget ut från ett oskyldigt hjärta
denna natt sårar dig som aldrig förr
gammal kärlek dör hårt
gamla lögner dör hårdare
ängelvingar brinner
önskar jag hade din ängel i natt
sista dansen,första kyssen
skönhet kommer alltid med mörka sanningar




Fri vers av vampyrros
Läst 520 gånger
Publicerad 2006-01-03 10:19



Bookmark and Share


  Miraqulix
Never stop. Detta var vackert riktigt vackert
2006-01-03
  > Nästa text
< Föregående

vampyrros
vampyrros