Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vårdkasar

 

 

svarta svanar täckte solvägar med vingar

i kärlek viskade vinden

vässa edra stigar

 

stela pelare stod

över allt

 

vågade ej ett enda steg

 

kanske är snubbeltrådar i allt

kanske

är

 

upphör allt om jag tar steget

 

tänd vårdkasar i detta mörker höres ropen

 

brusande stiger kaskelottens

glänsande kropp

vattenmantel

böljar

 

ljusmaneter andas vida 

lysande allfärgers trådar

 

brinner i

klipphänder

 

eldskålar

gjutna i kärlek

 

svarta svanar vänder vingar

i solspann strör amber doftregn

 

 

i öppnade öronkupors

vårdkasar




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-21 00:12



Bookmark and Share


  Oceaner
När jag är trött och när jag inte vet vart jag ska ta vägen läser jag något som stirrar mig rätt i själsögat, varje gång.
2011-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser