Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ryggväg

 

 

det är dags lyssna till

kotorgelns pipors

tornslag

 

jag och min rygg har färdats många vägar

 

 

vattensäckarna har blivit

många vattnerskor

 

 

ser bröden upplever doften

släpper ut

 

 

vattensäckarnas innehålls fridans

i kvarndammens klarljus




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 144 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-21 00:19



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa många resor verkar diktarjaget ha gjort och det beskrivs så vackert.
2011-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser