Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är du med mej när löven byter färg?

Vinden viner i trädets krona.
Luften är fylld av löv i höstens färger.
Jag vet du skulle vara mej nära
vilken färg löven än må ha.

Trots att du skulle följa mej i tiden
när löven byter färg.

Så kommer du för nära.
Så nära att jag blir rädd att mista.
Så nära att jag vill gå.

Gå innan
jag smakat
på frukten av
vad jag tror du har att ge.




Fri vers av Heavenisaplacenearby
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-21 00:21



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Ja ibland kan man tveka innan man våga "smaka"
2011-07-30

  ULJO
En härlig och insiktsfull kärleksdikt.
2011-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Heavenisaplacenearby
Heavenisaplacenearby