Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se mig.

Jag ville känna värmen.
Som att varje gång var den sista.

Se mig.
Håll mig.

Min blick skriker.
Din blundar.

Min blick och din rygg är mer bekanta än något annat.
Den visar när jag duger och inte.

När jag är följsam ser du mej.
När jag krigar är det jag och ryggen.

Ibland undrar jag om det är dej
eller din rygg
jag vill dela mitt liv med.




Fri vers av Heavenisaplacenearby
Läst 311 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-05-08 19:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så starkt
så mycket liv och kraft
2014-07-03

    ej medlem längre
Bra skrivet!Känner väl igen...
2014-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Heavenisaplacenearby
Heavenisaplacenearby