Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sparkad sten gav mig mod att titta upp.

En kittlande sång passerar kroppens alla sammankopplade trådar.
Kring mina bleka händer syns ådrorna tydligare än vanligt.
Händerna är varma som om jag vaknat upp ur ett frysfack i en gräslig gammal husvagn och tinat med våren.

När stenarna sparkas av mina nya glansiga vårskor finner jag modet att titta upp.
Ett år av saknad.
Från något jag förträngt med all min kraft.


Mot alla odds.
Kom du ändå åter.




Fri vers av Heavenisaplacenearby
Läst 280 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-04-16 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Heavenisaplacenearby
Heavenisaplacenearby