Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borta.

Kroppen hukas
faller ner på knä.

Händerna mot marken
fuktade handflator.

Hårtoppar mot det smutsiga underlaget.
Ett knä fyllt med tårar.

Svidande hjärta
får ögonen att kisa.

Blinkar sakta.
Slår bort närvaron.

Jag vill inte fästa blicken,
aldrig mer titta upp.

För du är inte längre där.




Bunden vers av Heavenisaplacenearby
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-03 23:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berörs!
2014-07-10

    ej medlem längre
Ont gör det
2014-07-03

  mickech
smärta som når fram.
2014-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Heavenisaplacenearby
Heavenisaplacenearby