Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kropp men inte mig

Förlåt, att jag målade taket med hopplöshet
Skrev fan på väggen

Men är det någon jag ska fråga så är det du

Hur kommer det sig att,

Varje gång jag låter dig kyssa mina läppar,
Gör du det lika ömt som en kärleksdikt

Varje gång jag låter dig röa min hud,
Pirrar det i hela mig som om fjärillar omgav min kropp

Varje gång jag till-låter mig att somna vid din sida
Svävar jag på moln, trygg som barnet i sin mors famn


Ja, hur kommer det sig att jag känner så
När varje gång du går
Påminner du mig...
Det är min kropp du vill ha...

..Och...

..Inte mig!






Fri vers av SvartPoesi
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-21 00:35



Bookmark and Share


  ULJO
Trist att kärlekn ska kännas så för många, bara ett fysiskt begär.
2011-07-21

  Heavenisaplacenearby
tror många känner igen sig i din text, hemsk känsla. Önska alla kunde få slippa känna den.
2011-07-21
  > Nästa text
< Föregående

SvartPoesi
SvartPoesi