Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
detta är inte fiktion, en fin ung människa har gått bort. 1990-2015 Jennifer Jajja L


Vila I Frid Jajja

Hej Jennifer,
Eftersom jag inte kan prata med dig längre så skriver jag en dikt till dig.

Jag saknar dig
Jag träffade dig på sjukhuset, på psyk
Jag var så rädd, men då fans du där som den blonda skönhet du var kom du snabbt upp till mig och började prata. du pratade om Fredrik och om hur han dog, han var din soul mate. och jag kunde se sorgen i dina ögon och att du önskade att du kunde få honom tillbaka, att allt fortfarande var en mardröm som du ej vaknat ur. Med dig i min närhet var dagarna inte så skrämmande långa och du brukade tvinga mig att sitta i soffan och kolla på kvällsfilmen .
Jag brukade leka med ditt blonda hår medans du låg med huvudet i mitt knä.
Du brukade ge komplimanger om hur fint mitt hår var och hur jag skulle behandla det. redan när jag såg dig första gången visste jag att du älskade sånna saker.
När jag ver ledsen satt du med mig och gjorde en inbakad fläta i mitt hår. jag har fortfarande kvar bilden du tog på mig. Eller den gången du snodde ett mjukisdjur i affären och jag fick täcka dig, sen satt du och jag med våra mjukisdjur hela kvällen.

Åh, älskade Jajja hur kunde det bli såhär,
Du och jag kom ju såklart ut där ifrån tillslut vi höll kontakten.
jag skrev till dig att jag var inlagd igen på ett sms, du svarade att du med skulle lägga in dig, men du kom aldrig. Jag hörde inget mer från dig sen, förutom när du ringde mig en vecka innan du gick bort, och ville höra vad som hade hänt eftersom jag hade blivit misshandlad. En vecka efter fick jag veta att du var död.

Älskade Jennifer, jag önskar så att jag fick se dig igen. Prata med dig, ta en fika
Men det går inte för du är med Fredrik nu som du skulle kalla honom "mi amore"
Och Jag ber med hela mitt hjärta att ni är tillsammans nu, att du är glad och lycklig igen och att det känns som du hittat hem. Att ni lever tillsammans lyckliga.

Jag önskar att det var han du såg när du slutade andas, att han räckte sig din hand och sa "mi Amore" nu får vi vara tillsammans igen. För jag vet att det var det du ville min vän. Vara tillsammans med din Amore igen.

Vila i frid Jennifer Jajja L




Fri vers (Modernistisk dikt) av SvartPoesi
Läst 472 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-17 19:40



Bookmark and Share


  mickech
Sorgligt och vackert en fin dikt till din vän!
2015-06-19
  > Nästa text
< Föregående

SvartPoesi
SvartPoesi