Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad min mamma Paulina.


Det var i dina armar jag föll, när de öppnade himmelens dörr

Kärlek är en abstrakt sak den kan inte sättas varken i text, eller på papper inte heller kan den tas på.
den är oändlig, större än universum eller kanske större än så.

Jag älskar dig mamma och nu jag ska iallafall testa,
Paulina min mamma, jag ska göra mitt bästa.

Kärleken till dig är oändlig tusen evigheter om man säger så
Detta mamma vill jag att du ska förstå.

Jag har ärvt mina gröna ögon, din kropp, allt som jag är liknar dig
och jag är så tacksam en välsignelse, en som har givits till mig

Jag tror att när vi ofödda änglabarn fick våra jordeliga föräldrar vann jag högsta vinst
att få bli just ditt barn , vem vem trodde sådan lycka finns.

du är alltid glad, snäll , omtänksam, du har en kärlek utan gräns
Och att få ta del av den, och jag har fått veta hur underbart det känns

om jag skulle få tusen miljoner, kändiskap, eller om hela värden skulle bli min
Skulle jag aldrig byta bort det mot kärleken som är din.

Och Mamma jag är ledsen för all olycka och det lidande som drabbat dig,
men det var den del av ditt liv som ledde fram till mina bröder och mig

Och i detta fallet är kärlek inte längre abstrakt, mamma det är bara att se på vår familj , när vi är med varandra så ser du hur bra det går.
Det är din kärlek och inte tiden som läkar mina sår

Mamma jag vet att jag inte sagt detta förr
Men jag är så glad att det var i dina armar ner jag föll, när de öppnade himmelens dörr.












Bunden vers (Rim) av SvartPoesi
Läst 537 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-07 08:24



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
vilken vacker kärleksförklaring verkligen berörande

applåder
2015-08-07
  > Nästa text
< Föregående

SvartPoesi
SvartPoesi