Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Patrik

Ljuset i mitt liv, det är du
Jag skall alltid älska dig från och med nu
jag ser dig, ser dig för vem du är
Älskling jag trodde aldrig jag skulle bli så här kär

Du torkar mina tårar, du smeker min kind
Din kärlek är nycken till en oöppnad grind

Du stryker mitt hår och pussar min panna
Hos dig vill jag för evigt stanna, inuti är vi lika danna
Detta var något jag aldrig kunde förutspå
Men utan dig i mitt liv skulle jag under gå

I din famn vill jag förevigt stanna, du gör mitt kalla trasiga hjärta varmt igen det krampar inte längre utan takt
Att behålla denna känslan, jag skall göra allt i min makt


Och Patrik, allt är du
Jag skall alltid, förevigt älska dig från och med nu




Bunden vers (Rim) av SvartPoesi
Läst 459 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-01-08 05:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SvartPoesi
SvartPoesi