Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 2009


Ett sista brev

Nu jag på papper berättar den långa sagan
Talar ut om mitt hjärtas klagan

Min längtan efter det som var
Det som inte längre finns kvar
Det jag inte längre kan nå
Det jag aldrig igen kommer att få

Sorg och smärta
Värker i mitt ensamma hjärta
Smärtan fick allt att brista
Så detta brevet blir mitt sista

Jag vill att du ska förstå
Jag kommer aldrig mer hitta lyckan igen
Aldrig mer hitta hem
Aldrig mer vara trygg
Förevigt ensam och skygg

Du lämnade mig sårad och blödande
Jag var blind, du var kall
Ändå fick du mig på fall
Jag hoppas du förstår hur dåligt jag mår
Önskar du kunde se mina sår och från kinden det droppar en tår

Jag passar på att skriva att mitt brev till dig snart är slut
Jag såg detta som en sista väg ut




Bunden vers (Rim) av SvartPoesi
Läst 662 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-11-21 17:40



Bookmark and Share


  mickech
Väldigt stark och känslosam!
2018-02-01
  > Nästa text
< Föregående

SvartPoesi
SvartPoesi