Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På Hamlets tid fanns inte poeter.se

 

Vem är jag, frågar man sig förr eller senare i livet.

Jo, det är så att man föds in i den här tillvaron med ett rent medvetande för att detta med en gång rövknullas av en omvärlds tyckande, åsikter, frusterade viljor, kvävda och öppna önskningar, drömmar (se upp med drömmar, de röra sig utanför gränser som "mitt" och "ditt"!) hämningar, nycker, tigande med mera, et cetera.

Och en dag kanske du finner dig sittandes på poeter.se och uttrycker "din innersta kärna".

Välkommen till världen, du sanne människa. Vem du nu är.

 




Fri vers (Spoken word/Slam) av Pitbullpudelns kärna
Läst 441 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-21 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna