Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För att du är du.

evigheten är du, min kära

jag älskar allt med dig

kyss mig , ge mig dina andetag

jag vill uppleva dig


i ljuset,


tillsammans i gryningen

ligger vi


älskar hela dagen




jag beundrar dig


för du är du .




Fri vers av Peter Jr Eriksson
Läst 364 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-21 20:11



Bookmark and Share


  ia VIP
en innerlig och äkta kärleksförklaring.
Vackert!
2011-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Peter Jr Eriksson
Peter Jr Eriksson