Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIn SKöna.

Kom min sköna

kom och le mot mig


kom och ta en dans , du är så vacker i dina röda klänning


jag kysser dig ömt


natten är ljuv

solen stiger i gryningen


där ligger vi på en filt.


jag älskar dig.




Fri vers av Peter Jr Eriksson
Läst 376 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-07-22 13:30



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Så ljuvligt romantiskt!! Njuter av denna mysiga läsning...:-D
2011-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Peter Jr Eriksson
Peter Jr Eriksson