Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Timmar o år

Här möter vi livet

i all hast

där vi blickar mot framtiden


och glömmer ondskan


för en stund


just dessa minuter


timmar


år




Fri vers av Peter Jr Eriksson
Läst 380 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-04 02:05



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Det här är riktigt bra. Få rader med djupt, viktigt innehåll - att glömma ondskan...JAAA!! För livet innehåller så oändligt mycket vackert...också!!DET får vi aldrig någonsin glömma!
2011-07-30

  Blåbäret
stunder att tanka kraft ur, och hopp
2009-10-05

  Stefan Höglund
Värdefull tid.
2009-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Peter Jr Eriksson
Peter Jr Eriksson