Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla.

evigheten kysser jag långsamt


historian ligger dold i mörkret



doftar morgonens luft


sätter mig på verandan med en kopp kaffe i handen



solen stiger i väst






allt är stilla.




Fri vers av Peter Jr Eriksson
Läst 412 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-07-30 11:17



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Här kan jag tycka att inledningen är lite egen, vilket är bra. Rsten är lite som en dagbokanteckning över hur morgonen var. Vilket kan vara trevligt att veta för en själv, hur morgonen var en speciell dag.
2011-07-30

  Junitvillingen
Väldigt fint poetat om stilla morgon och harmoni...och med en kopp kaffe blir ju allt så perfekt som det bara kan bli. Härligt Peter!!
2011-07-30

  Peter Jr Eriksson
Tackar För DET !
2011-07-30

  SvartPoesi
Låter som en fin morgon. Men kaffet kan man skippa ;)

Fin skrivet.
2011-07-30

    Birgersdotter VIP
så fint..
2011-07-30

  Kungsfågeln
... och vackrare kan det knappt bli
2011-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Peter Jr Eriksson
Peter Jr Eriksson